In navolging op Frank Meeuwsen, oudgediende in de Nederlandse blogsphere en bedenker van het Vrijdag Vragen Vuur, gaan we met RecTec dit weer een nieuw leven inblazen.

Tweewekelijks op vrijdag posten we een stelling op RecTec. Iedereen mag op deze stelling reageren. Wij ontvangen ook graag een toelichting op je keuze. Alles gebeurt anoniem, tenzij je zelf jouw naam vermeldt bij de toelichting. In de eerste week op vrijdag publiceren we de stelling, de vrijdag erop worden de reacties verwerkt in een blog en gepubliceerd.

Voel je vrij om deze stelling te plaatsen in je eigen netwerk, website of door te sturen, hoe meer reacties, hoe beter voor het resultaat.
Reageren op deze stelling kan tot woensdag 12.00 uur.

Klik hier voor de eerste RecTec Vrijdag Vragen Vuur stelling:
Ben jij juist voor openheid of anti-discriminatie in het functieprofiel?  of discussieer mee via #RecTecVVV

 

Uiteraard zijn suggesties voor een nieuwe stelling, van harte welkom!
RecTec Vrijdag Vragen Vuur is powered by Strictly People

Over de Auteur

Wim van den Nobelen Recruiter/Headhunter Management, Finance & Payroll, Nobelist, Spreker & Consultant Strategisch Recruitment, Blogger


189 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën