N.a.v. Digitaal-Werven 2011 zijn op dit blog 11 heel basale tips verschenen voor het verbeteren van je corporate recruitmentsite.

Het is een rocket science, het waren niet de zaken waarmee je Digitaal-Werven ooit zal winnen (daarvoor moet je namelijk iets bijzonders doen), maar het is de basis die in de meeste gevallen nog steeds niet op orde is.

Bij deze alle 11 nog even op een rij:

 1. zorg voor goede toegang tot je site
 2. De alert service
 3. Taal
 4. Help de gebruiker
 5. De reactiemogelijkheid
 6. Testimonials
 7. Personaliseer
 8. De procedure
 9. Houd het kort
 10. Reageer!
 11. Test

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


470 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08landmacht_tram_03landmacht_tram_06

Categoriƫn