Ik heb het al eerder aangekondigd, komende vrijdag is de stage / scriptie vraag middag.

Voor alle stagiaires en scriptie schrijvers die vragen willen stellen aan mij over HNW, Recruitment, nieuwe media of welk onderwerp je ook denkt dat ik verstand van heb, die middag ben ik op de Hogeschool van Utrecht (HU), Padualaan 99, te bevragen.

Ik ga niet meer in op individuele verzoeken voor individuele interviews (face-to-face of telefonisch), maar organiseer eens in de zoveel tijd een dergelijke middag. Vrijdag is er dus één. Als je hierbij aanwezig wilt zijn, mail me dan even op bas [at] vandehaterd [punt] nl. Ik ga namelijk weg als iedereen waarvan ik weet dat ze komen zijn geweest. Tegenprestatie die ik altijd vraag is een gastblog over de bevindingen van je stage/scriptie op deze site. Dus wil je er vrijdag bij zijn: laat het me weten.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


59 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën