Ik heb het al eerder aangekondigd, komende vrijdag is de stage / scriptie vraag middag.

Voor alle stagiaires en scriptie schrijvers die vragen willen stellen aan mij over HNW, Recruitment, nieuwe media of welk onderwerp je ook denkt dat ik verstand van heb, die middag ben ik op de Hogeschool van Utrecht (HU), Padualaan 99, te bevragen.

Ik ga niet meer in op individuele verzoeken voor individuele interviews (face-to-face of telefonisch), maar organiseer eens in de zoveel tijd een dergelijke middag. Vrijdag is er dus één. Als je hierbij aanwezig wilt zijn, mail me dan even op bas [at] vandehaterd [punt] nl. Ik ga namelijk weg als iedereen waarvan ik weet dat ze komen zijn geweest. Tegenprestatie die ik altijd vraag is een gastblog over de bevindingen van je stage/scriptie op deze site. Dus wil je er vrijdag bij zijn: laat het me weten.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


60 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08