Op of over het randje?

Door Bas van de Haterd op 28-09-2011 07:14.

Gisteren kreeg ik een bericht over de onderstaande tweet

Voor degene die het niet zo goed kunnen lezen, er staat dus: Coke snuiven met dj’s, op kosten van de zaak naar Ibiza, afterparty’s op de redactie? Loop stage bij @DJBroadcast!http://t.co/nT6cSlzs

Dit is de begintekst van de vacature, die daarna de woorden heeft: dat zit er niet in, maar onder strange begeleiding van onze hoofdredacteur….

Zelf vind ik het op zich wel kunnen, maar ik kreeg hem dus onder het motto: wat vind jij hier nu van? De vraag dus: is zo’n tweet voor een stage op… of over het randje?

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


289 views | Reageer (4 reacties)
  • Wat hier dus erg goed gaat is dat het blijkabar zo triggert dat er over gepraat wordt. Ik vind het een goede tekst. Het spreekt nou net de mensen aan die ze wel willen hebben maar niet dat hoeven verwachten naar mijn mening.

  • Het valt op, het krijgt aandacht en is ook niet zodanig schokkend dat het te ver gaat.

  • Marc

    Verkeerd! Het nodigd immers de verkeerde personen uit verder te lezen. Verder vind ik het nogal populistisch om zo te werven onder de doelgroep.

  • Op het randje! Maar je ziet hier wel weer: Er wordt zelfs over geblogd, dus wordt er idd over gesproken! 


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08