Poster: goed of slecht?

Door Bas van de Haterd op 27-09-2011 08:06.

Met dank aan Marc Hesp. Deze poster: wat voor verkopers zoek je hier mee? Is dit nu goede reclame? Of een reclame maker ‘gone overboard’?

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


399 views | Reageer (3 reacties)
  • Valt gewoon onder het kopje ‘Sex sells’, als nou alle reclames van deze schoenenverkoper in deze stijl zijn, dan kan het wel werken. Dan maakt het deel uit van een trend die ook wel Maturialism werd genoemd in de September 2010 trend briefing: http://trendwatching.com/trends/maturialism/

  • Nils Jepsen

    Beeld had sterker/ begrijpelijker gemogen; bijvoorbeeld iemand met een maatje 41 die een maatje 32 probeert aan te trekken, en dan de pay-off; “werken bij Schuurman, dat past je wel” (…). Of iemand die met 8 dozen schoenen achter de kassa van de AH zit (en dan weer de pay-off)
    Dus; niet goed, niet slecht, eerder een gemiste kans.

  • Marc

    WTF is er met dat mens op de plaat aan de hand??? Is ze niet helemaal lekker geworden??? Zoeken ze een dwerg??? Vreemde campage die nogal cheap overkomt bij mij.


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën