Poster: goed of slecht?

Door Bas van de Haterd op 27-09-2011 08:06.

Met dank aan Marc Hesp. Deze poster: wat voor verkopers zoek je hier mee? Is dit nu goede reclame? Of een reclame maker ‘gone overboard’?

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


436 views | Reageer (3 reacties)
  • Valt gewoon onder het kopje ‘Sex sells’, als nou alle reclames van deze schoenenverkoper in deze stijl zijn, dan kan het wel werken. Dan maakt het deel uit van een trend die ook wel Maturialism werd genoemd in de September 2010 trend briefing: http://trendwatching.com/trends/maturialism/

  • Nils Jepsen

    Beeld had sterker/ begrijpelijker gemogen; bijvoorbeeld iemand met een maatje 41 die een maatje 32 probeert aan te trekken, en dan de pay-off; “werken bij Schuurman, dat past je wel” (…). Of iemand die met 8 dozen schoenen achter de kassa van de AH zit (en dan weer de pay-off)
    Dus; niet goed, niet slecht, eerder een gemiste kans.

  • Marc

    WTF is er met dat mens op de plaat aan de hand??? Is ze niet helemaal lekker geworden??? Zoeken ze een dwerg??? Vreemde campage die nogal cheap overkomt bij mij.


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08