Vanuit Marketingfacts Jobs zie ik al enige tijd vreemde zaken op de arbeidsmarkt voor online marketeers. Zo hebben we meer vacatures voor online marketeers dan ooit, maar hebben we ook goede kandidaten die niet zomaar een baan weten te vinden. Een andere ontwikkeling is dat we soms hele gave banen zien, maar van klanten horen dat ze niet altijd de juiste kandidaten krijgen, met name ‘in de regio’ is dat het geval. Opvallend omdat je ook van veel mensen ‘in de regio’ weer hoort dat ze wel naar de randstad toe moesten omdat ze geen leuk werk konden vinden. Daarom heb ik besloten hier eens over te gaan praten met mede Marketingfacts blogger en interim marketeer Ewout Wolff die de laatste jaren overal in het land heeft gezeten, van Kaatsheuvel tot Arnhem en in de randstad natuurlijk.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


117 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn