Afgewezen vanwege cupmaat

Door Bas van de Haterd op 10-07-2011 13:06.

Ja, het kan echt, afgewezen worden vanwege je cupmaat. Niet omdat hij te groot of te klein is, maar omdat deze vrouwen hebben geweigerd hem op te geven. In Vietnam zijn twaalf vrouwen niet in een sollicitatieprocedure opgenomen omdat ze weigerde hun cupmaat op het sollicitatieformulier te zetten.

Nu denk je misschien: tja, het kan van belang zijn als je de prostitutie in wil of zo, maar het ging om de functie van kleuterjuf. Nu vragen wij in Nederland denk ik regelmatig onzinnige dingen op sollicitatieformulieren, maar dit is toch wel de overtreffende trap.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


775 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn