Afgewezen vanwege cupmaat

Door Bas van de Haterd op 10-07-2011 13:06.

Ja, het kan echt, afgewezen worden vanwege je cupmaat. Niet omdat hij te groot of te klein is, maar omdat deze vrouwen hebben geweigerd hem op te geven. In Vietnam zijn twaalf vrouwen niet in een sollicitatieprocedure opgenomen omdat ze weigerde hun cupmaat op het sollicitatieformulier te zetten.

Nu denk je misschien: tja, het kan van belang zijn als je de prostitutie in wil of zo, maar het ging om de functie van kleuterjuf. Nu vragen wij in Nederland denk ik regelmatig onzinnige dingen op sollicitatieformulieren, maar dit is toch wel de overtreffende trap.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


788 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn