Briljante motivatiebrief

Door Bas van de Haterd op 02-06-2011 07:27.

Wie leest ze nog? De motivatiebrief? Nou, deze is in ieder geval de moeite waard. Ik betwijfel of hij de baan krijgt, maar hij valt in ieder geval op.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


9.283 views | Reageer (2 reacties)
  • Het blijkt een hoax te zijn, al in: de CEO van het bedrijf had zelf deze brief gestuurd, maar hij blijft grappig natuurlijk http://www.reddit.com/comments/d670x/the_most_ridiculous_application_for_jobuntil_we/?sort=top

  • Anoniem

    Dit is wel een echte, van nederlandse bodem http://www.geenstijl.nl/archives/images/mailvanterry.html


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën