Briljante motivatiebrief

Door Bas van de Haterd op 02-06-2011 07:27.

Wie leest ze nog? De motivatiebrief? Nou, deze is in ieder geval de moeite waard. Ik betwijfel of hij de baan krijgt, maar hij valt in ieder geval op.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


9.335 views | Reageer (2 reacties)
  • Het blijkt een hoax te zijn, al in: de CEO van het bedrijf had zelf deze brief gestuurd, maar hij blijft grappig natuurlijk http://www.reddit.com/comments/d670x/the_most_ridiculous_application_for_jobuntil_we/?sort=top

  • Anoniem

    Dit is wel een echte, van nederlandse bodem http://www.geenstijl.nl/archives/images/mailvanterry.html


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën