CV infographic

Door Bas van de Haterd op 31-05-2011 07:35.

Foto: HDV detectives

De Super coole CV post van twee weken geleden werd erg op prijs gesteld. Een CV met QR code die hem deed voorlezen. De onderstaande CV is iets minder origineel, in zoverre dat ik al regelmatig CV’s als infographic hebben gezien. De uitvoering is wel van dermate goede kwaliteit dat ik hem toch met iedereen wil delen. Beetje humor erin, zeker niet bescheiden en opgemaakt als een echte infographic en niet als een ‘leuke CV’.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


2.146 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn