Linkedin feiten en cijfers

Door Bas van de Haterd op 23-05-2011 09:19.

Linkedin infographics, na de beursgang afgelopen week natuurlijk erg hot. Op Marketingfacts een mooi overzicht, waarvan ik er twee met jullie wil delen.

De eerste gaat over de vraag ‘waar komt het geld vandaan’.

De tweede is een uitgebreid overzicht van alles rondom Linkedin

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


467 views | Reageer (0 reacties)