RecTec is media partner geworden van de Social Recruiting Conference in Londen op 30 juni van dit jaar.

Eén van de sprekers is o.a. mijn goede recruitmentvriend Matthew Jeffery, die vorig jaar ook sprak op Digitaal-Werven. Toen nog Electronic Arts (waar hij 65% van zijn hires via Social Media wist te regelen), sinds kort begonnen bij software maker Autodesk.

Andere sprekers op dit event zijn onder andere

  • Paul Maxin, Global Resources Director van Unilever
  • Franck La Pinta – Web 2.0 & Employer Marketing Manager van Group Société Générale
  • Maayan Zusman – Recruitment Marketing and Branding Lead van Intel
  • Katie McNab -Talent Acquisition Manager van PepsiCo

Het complete programma is hier te vinden.

In andere woorden, een top cast aan corporate sprekers. Ik ben zeer benieuwd waar de Engelse partijen staan en hoe men vanuit een Europees perspectief naar social media recruitment kijkt. Inschrijven kan via deze link en als je als trouwe lezer van RecTec de code: SRCONF20 gebruikt als discount code krijg je 20% korting.

De komende weken zullen er enkele previews op RecTec verschijnen en uiteraard gaan we er verslag van doen.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


146 views | Reageer (4 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën