RecTec is media partner geworden van de Social Recruiting Conference in Londen op 30 juni van dit jaar.

Eén van de sprekers is o.a. mijn goede recruitmentvriend Matthew Jeffery, die vorig jaar ook sprak op Digitaal-Werven. Toen nog Electronic Arts (waar hij 65% van zijn hires via Social Media wist te regelen), sinds kort begonnen bij software maker Autodesk.

Andere sprekers op dit event zijn onder andere

  • Paul Maxin, Global Resources Director van Unilever
  • Franck La Pinta – Web 2.0 & Employer Marketing Manager van Group Société Générale
  • Maayan Zusman – Recruitment Marketing and Branding Lead van Intel
  • Katie McNab -Talent Acquisition Manager van PepsiCo

Het complete programma is hier te vinden.

In andere woorden, een top cast aan corporate sprekers. Ik ben zeer benieuwd waar de Engelse partijen staan en hoe men vanuit een Europees perspectief naar social media recruitment kijkt. Inschrijven kan via deze link en als je als trouwe lezer van RecTec de code: SRCONF20 gebruikt als discount code krijg je 20% korting.

De komende weken zullen er enkele previews op RecTec verschijnen en uiteraard gaan we er verslag van doen.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


155 views | Reageer (4 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën