Een leuke actie waarmee uitzendbureau Creyf’s de aandacht vestigt op vakantiebanen en hun positie in de markt als winnaar van de award voor beste uitzendbureau van 2011.

Men zoekt gouden beker poetsers om de trofeeĆ«n te onderhouden die men gewonnen heeft. Hiermee brengt Creyf’s duidelijk onder de aandacht dat men is uitgeroepen tot het beste uitzendbureau van het jaar. Door op deze erebaan te solliciteren maken de kandidaten kans op een volledig verzorgde reis naar de Golden Gate Bridge in San Fransisco.

Even de actievoorwaarden doorgenomen

De winnaar wordt gekozen aan de hand van de motivatie en contactgegevens. Dat laatste is wat vreemd (of bedoeld men dat die gewoon correct moeten zijn), maar het gaat dus om je motivatie om gouden beker poetser te kunnen worden. Leuk.

De prijs is een verzorgde reis naar San Fransisco met zakgeld. Ook leuk.

Je portret mag gebruikt worden voor acties, op de site en in persberichten. Logisch. Gelukkig hoef je het niet meteen mee te sturen dus men selecteert niet op ‘wie ligt het beste in de media. Netjes.

Tot slot houdt Creyf’s zich weer eens het recht voor alles te wijzigen indien men wil. Blijf ik apart vinden, eigenlijk beloven ze dus niets.

Opvallend is dat je niet per definitie instemt om opgenomen te worden in het bestand van Creyf’s. Overigens lijkt men het wel te presenteren als een ‘echte baan’ en je zal dus af en toe ook die bekers nog moeten poetsen šŸ™‚

Conclusie

Leuke actie, netjes opgezet, geen vreemde valkuilen. Slimme manier om vakantiekrachten te werven.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


843 views | Reageer (0 reacties)