Een leuke actie waarmee uitzendbureau Creyf’s de aandacht vestigt op vakantiebanen en hun positie in de markt als winnaar van de award voor beste uitzendbureau van 2011.

Men zoekt gouden beker poetsers om de trofeeĆ«n te onderhouden die men gewonnen heeft. Hiermee brengt Creyf’s duidelijk onder de aandacht dat men is uitgeroepen tot het beste uitzendbureau van het jaar. Door op deze erebaan te solliciteren maken de kandidaten kans op een volledig verzorgde reis naar de Golden Gate Bridge in San Fransisco.

Even de actievoorwaarden doorgenomen

De winnaar wordt gekozen aan de hand van de motivatie en contactgegevens. Dat laatste is wat vreemd (of bedoeld men dat die gewoon correct moeten zijn), maar het gaat dus om je motivatie om gouden beker poetser te kunnen worden. Leuk.

De prijs is een verzorgde reis naar San Fransisco met zakgeld. Ook leuk.

Je portret mag gebruikt worden voor acties, op de site en in persberichten. Logisch. Gelukkig hoef je het niet meteen mee te sturen dus men selecteert niet op ‘wie ligt het beste in de media. Netjes.

Tot slot houdt Creyf’s zich weer eens het recht voor alles te wijzigen indien men wil. Blijf ik apart vinden, eigenlijk beloven ze dus niets.

Opvallend is dat je niet per definitie instemt om opgenomen te worden in het bestand van Creyf’s. Overigens lijkt men het wel te presenteren als een ‘echte baan’ en je zal dus af en toe ook die bekers nog moeten poetsen šŸ™‚

Conclusie

Leuke actie, netjes opgezet, geen vreemde valkuilen. Slimme manier om vakantiekrachten te werven.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


766 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn