ISS is één van ’s werelds grootste schoonmakers. Via Remy Verhoeven werd ik gewezen op een ‘wervingsvideo’, hoewel hij als ik de opmerking onder de video begrijp primair is gemaakt voor een interne management campagne. Ik weet niet zo goed wat ik er van moet denken, als wervingsvideo doet hij mij persoonlijk niets.

Een ander nadeel is dat je meteen op Youtube b.v. deze gerelateerde video krijgt. Niet bepaald goede reclame…

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


175 views | Reageer (0 reacties)