Viral van ABU

Door Bas van de Haterd op 17-05-2011 07:23.

Marketingfacts schreef er vrijdag al over. De ABU is gekomen met de allereerste viral, uit 1961. Een echt ‘rondstuurfilmpje’, alleen dan met de solex. Erg leuk gedaan en grappig om te zien hoe humor toen ook al van belang was om een boodschap goed over te brengen.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


183 views | Reageer (0 reacties)