Monsterboard CV Winkel

Door Bas van de Haterd op 16-05-2011 07:37.

Vanaf vandaag is de Monsterboard CV winkel open, één week lang, op de Haarlemmerdijk 41 in Amsterdam. Een leuk initiatief van Monsterboard om kandidaten verder te helpen dat uitstekend aansluit bij hun ‘social’ strategie van online carrièrecoach Freek Jordans.

Deze carrièrecoach zal ook regelmatig aanwezig zijn voor carrière advies. Werkzoekende kunnen gratis binnenlopen voor advies.

Monster geeft hier volgens mij handen en voeten aan een integrale social strategie, online én offline, waarbij gekeken worden naar wat men kan betekenen voor de doelgroep. Natuurlijk, goed voor de PR van Monsterboard. Het is echter op een manier waarvan ik denk dat die bij Monster past, of in ieder geval de nieuwe koers die ik bij Monsterboard door zie sijpelen. Men is bezig met werkzoekenden en in de ideale positie om deze te helpen. Die hebben ze natuurlijk nodig voor hun business, maar ik zie ze liever op deze manier investeren in werkzoekenden trekken dan met ‘go go go’ reclames op de TV.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


557 views | Reageer (1 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën