Gezocht ATS: het vervolg!

Door Jeroen Bergen op 06-05-2011 07:53.

Tijd om het net op te halen, in januari heb ik op Rectec een oproep gedaan voor meer informatie m.b.t. een nieuwe ATS. Dat heb ik geweten. Super hoeveel authentieke en echt hulpvaardige reacties erop gekomen zijn. Er was echter ook een downsite, een aantal partijen hebben mijn oproep beschouwd als een vrijbrief om te spammen en plat te acquireren om tot verkoop te komen. Jammer, maar goed. De positieve ervaring weegt zwaarder dan de negatieve spin-off.  Bij deze wil ik jullie allemaal hartelijk danken voor jullie reacties. Uiteindelijk zijn er vanuit mijn oproep drie partijen naar voren gekomen met wie ik verder ga praten: 

  • Otys
  • Tangram / RIS
  • Carerix

De vervolgstap is dat we met deze partijen om tafel gaan zitten, om onze wensen door te spreken. Hieruit zal een shortlist komen van twee partijen waarmee we vervolgstappen gaan zetten.  De afspraken ga ik voor mei inplannen. Ik zal steeds na elke presentatie kort mijn bevindingen met jullie delen. Ik houd jullie op de hoogte van de vorderingen en keuzes.

Over de Auteur

Jeroen Bergen Na het mijn studies Personeel & Arbeid en Personeel wetenschappen heb ik reeds in 1998 gewerkt voor een vacaturesite voor ICT professionals. Vervolgens ben ik in 2000 bij Primatch begonnen als HRM consultant. Sinds 2005 ben ik partner binnen Primatch. Ik heb een grote interesse in het functioneel gebruik van nieuwe media en de toepasbaarheid voor het HRM werkveld. Ik ben er van overtuigd dat op dit vlak nog veel te winnen valt. Via Rectec zal ik jullie op de hoogte houden van mijn bevindingen en ontwikkeling op de arbeidsmarkt, het P&O werkveld, arbeidsmarktcommunicatie en andere zaken, waar ik me druk over maak, me verbaas, erger, of enthousiast van kan worden.


370 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën