Vanaf vandaag heeft RecTec er een nieuwe rubriek bij: Gevonden voorwerpen. Op zich hadden we vorige week al een posting die daarin kon (wij willen geen communicatie met de sollicitant), maar daar waren ook nog lessen uit te trekken. Deze nieuwe rubriek mag gewoon gaan over al het bijzondere dat je online tegenkomt, zonder dat er direct een les uit getrokken hoeft te worden.

Deze rubriek zal primair gevuld worden door onze nieuwste Blogster Anja Feijen, maar ook ik (en andere bloggers) zullen er regelmatig in posten. Dus kom je bijzondere zaken online tegen, zaken die je laten lachen of zaken die je doen huilen, mail ze naar ons en als wij ze ook leuk genoeg vinden komen ze in deze nieuwe rubriek hier op RecTec.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


104 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn