Vanaf vandaag heeft RecTec er een nieuwe rubriek bij: Gevonden voorwerpen. Op zich hadden we vorige week al een posting die daarin kon (wij willen geen communicatie met de sollicitant), maar daar waren ook nog lessen uit te trekken. Deze nieuwe rubriek mag gewoon gaan over al het bijzondere dat je online tegenkomt, zonder dat er direct een les uit getrokken hoeft te worden.

Deze rubriek zal primair gevuld worden door onze nieuwste Blogster Anja Feijen, maar ook ik (en andere bloggers) zullen er regelmatig in posten. Dus kom je bijzondere zaken online tegen, zaken die je laten lachen of zaken die je doen huilen, mail ze naar ons en als wij ze ook leuk genoeg vinden komen ze in deze nieuwe rubriek hier op RecTec.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


105 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn