Een onweerstaanbaar CV?

Door Bas van de Haterd op 22-02-2011 07:40.

Op Rectec hebben we al een aantal keer aandacht besteed aan CV’s van sollicitanten. De evolutie van het CV van Leonie, de CV prezi van Elsa en het ideale CV van Rianne.  Nu heeft één van mijn twee co-auteurs van Personal Brand.nl (Huub van Zwieten) ook ooit een boekje geschreven over CV’s: Het onweerstaanbaar CV. Daarvan komt binnenkort een nieuwe versie uit, nadat er al ruim 20.000 van verkocht zijn (en als auteur kan ik zeggen: best veel).

Daarvoor is hij op zoek naar de beste CV’s van Nederland. Die wil hij opnemen in de nieuwe uitgave. Dus wil jij je CV vereeuwigd zien in een boek? Stuur je bijzondere CV dan op naar cv@talentfirst.nl en wie weet krijg jij eeuwige roem. Want op TV heb je 5 minutes of fame, maar papier is heel geduldig.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


430 views | Reageer (1 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën