Rectec blijft open…

Door Bas van de Haterd op 13-02-2011 14:53.

Hoewel steeds meer business naar online verhuizen, heeft uitgever Reed Business besloten dat een aantal HR gerelateerde websites gaan sluiten. Onder andere ORnet, Salarisnet en Flexmarkt zullen hun digitale uitgaven sluiten, aangezien de online varianten volgens Reed niet rendabel te exploiteren zijn. Op zich niet geheel onlogisch als je op een HR uitgave slechts 7 vacatures weet te trekken, terwijl je samenwerkt met 3 ‘grote bladen’.

VNU gaat met de uitgave IntermediairPW juist de andere kant op, lagere verschijning van het blad, meer investering in online. Lijkt mij een logischere variant. RecTec zal voorlopig gewoon open blijven, net als HNWB.nl. Wij hebben geen enkele moeite met het sluitend maken van het business model.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


132 views | Reageer (1 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën