Een baan via Linkedin?

Door Bas van de Haterd op 04-02-2011 13:21.

Via voormalig blogger Niels Jordens kreeg ik het onderstaande screenshot. Naast in je profiel zetten dat je een baan zoekt kan je natuurlijk gewoon een advertentie zetten. Moet er meteen bij zeggen dat ik de tekst die hij dan gebruikt niet heel sterk vind.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


598 views | Reageer (3 reacties)
  • Pingback: Tweets die vermelden Een baan via Linkedin? | RecTec -- Topsy.com()

  • Yolanda Vermeulen

    Als hij naar aanleiding van deze advertentie die 118 reacties in zijn inbox heeft ontvangen dan is het wel de moeite waard gebleken.

  • Interessant, zet me aan het denken… ben zelf voor medio dit jaar ook op zoek naar ‘een nieuwe uitdaging’ (hoe cliché). Een advertentie binnen linkedin (of via Adwords) Is zeker het overwegen waard. Uiteraard i.c.m. een kleine campagnesite met koppelingen naar o.a. linkedin, twitter en weblogs. Goede praktijkvoorbeelden zijn welkom!


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën