Een baan via Linkedin?

Door Bas van de Haterd op 04-02-2011 13:21.

Via voormalig blogger Niels Jordens kreeg ik het onderstaande screenshot. Naast in je profiel zetten dat je een baan zoekt kan je natuurlijk gewoon een advertentie zetten. Moet er meteen bij zeggen dat ik de tekst die hij dan gebruikt niet heel sterk vind.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


557 views | Reageer (3 reacties)
  • Pingback: Tweets die vermelden Een baan via Linkedin? | RecTec -- Topsy.com()

  • Yolanda Vermeulen

    Als hij naar aanleiding van deze advertentie die 118 reacties in zijn inbox heeft ontvangen dan is het wel de moeite waard gebleken.

  • Interessant, zet me aan het denken… ben zelf voor medio dit jaar ook op zoek naar ‘een nieuwe uitdaging’ (hoe cliché). Een advertentie binnen linkedin (of via Adwords) Is zeker het overwegen waard. Uiteraard i.c.m. een kleine campagnesite met koppelingen naar o.a. linkedin, twitter en weblogs. Goede praktijkvoorbeelden zijn welkom!


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën