Ik wilde er niets over zeggen, de move van Balkenende naar Ernst & Young, nadat eerst Bos naar KPMG ging. Deze is echter te mooi om jullie te onthouden.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


1.285 views | Reageer (2 reacties)
  • Pingback: Tweets die vermelden Fokke en Sukke over Balkenende en Bos | RecTec -- Topsy.com()

  • R Civile

    Tja, het is een typisch staaltje van volksverlakkerij optima forma. In andere woorden alleen deze twee geloven zichzelf nadat zij zichzelf tegenover 3/4 van NL volkomen ongeloofwaardig hebben gemaakt. Op dergelijk niveau laten zij zich belonen voor onethische machinaties op kosten van de NL belastingbetalers. Immers, de grootste klanten van beide ondernemingen zijn [semi] overheden. Bos was door stupide incompetentie al niet geloofwaardig meer Balkenende gaat, zoals vele schijnheiligen met hem, voor aan in de kerk zitten.


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn