7 miljard mensen

Door Bas van de Haterd op 07-01-2011 15:08.

Als mensen die zich bezig houden met de arbeidsmarkt vind ik dat je je ook moet interesseren in de grotere, globale ontwikkelingen in de wereld. De ontwikkeling van de wereldbevolking bijvoorbeeld. We zijn nu met 7 miljard mensen, hoe is die groei gegaan, hoeveel is dat eigenlijk en hoe leven we nu? Voor het eerst hebben we meer mensen in de stad dan op het platteland in de wereld bijvoorbeeld. Een mooie video van National Geographic geeft een beetje een beeld van wat het is… 7 miljard…

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


105 views | Reageer (1 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn