Hoe zet je social media nu echt goed in? Natuurlijk als consequent communicatie middel. Ik geloof niet zo in social media acties, maar eigenlijk is dit ook geen social media actie, maar een actie die social media inzet. Collegablogger bij Marketingfacts Erik van Roekel schreef er al uitgebreid over, dus dat ga ik niet nog een keer doen. De video zegt ook veel. Wat men doet is eenvoudigweg het bouwen aan fans en ambassadeurs en zorgen dat je gebruik maakt van het netwerk van je klanten. Referral recruitment, maar dan voor mensen die vliegen. Erg leuk en slim gedaan.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


639 views | Reageer (1 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn