Hoe zet je social media nu echt goed in? Natuurlijk als consequent communicatie middel. Ik geloof niet zo in social media acties, maar eigenlijk is dit ook geen social media actie, maar een actie die social media inzet. Collegablogger bij Marketingfacts Erik van Roekel schreef er al uitgebreid over, dus dat ga ik niet nog een keer doen. De video zegt ook veel. Wat men doet is eenvoudigweg het bouwen aan fans en ambassadeurs en zorgen dat je gebruik maakt van het netwerk van je klanten. Referral recruitment, maar dan voor mensen die vliegen. Erg leuk en slim gedaan.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


633 views | Reageer (1 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn