Moet ik het nu zien als een compliment of juist niet? Vorige week schreef ik al dat Continu een leuke actie voor serious request was gestart en dat ik daar uiteraard aan mee doe. Bungee jumpen voor het goede doel. Tot op heden heb ik 45 euro opgehaald wat mij persoonlijk toch wel wat tegen valt. Nu vraag ik me af: willen zo weinig mensen me te pletter zien vallen (compliment) of heb ik zo weinig credit dat niemand ook maar een paar euro wil doneren?

Hoe dan ook: alle donaties, van groot tot klein, zijn meer dan welkom. Doneren is het eenvoudigste door het geld gewoon over te maken op 47.96.84.391 t.a.v. B.F.P. van de Haterd in De Meern en ik update de site wanneer het geld binnenkomt. Wacht niet te lang, want volgende week maandag is het al zo ver. De hoogste biedingen op vrijdag mogen springen (en als ik niet in de top 50 biedingen zit maak ik het geld alsnog over, maar spring ik er niet voor).

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


309 views | Reageer (12 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08