Continu, W&S en detacheerder in de techniek en bouw, sprint dit jaar voor Kinderen met HIV en Aids. Men geeft 50 bungeejumps weg voor de Serious Request actie (het glazen huis) van 3FM.

Het concept is simpel: Continu heeft 50 bungee jumps ingekocht en geeft deze weg aan de mensen die de hoogste bieding hebben op de sprong. In andere woorden: wie het meeste opbrengt mag springen. Alle opbrengsten gaan naar Serious Request.

Ondanks mijn hoogtevrees en andere angsten doe ik hier uiteraard aan mee. Wie mij dus wil zien springen (met webcam op de helm is mij verteld) moet geld doneren zodat ik bij de 50 hoogste bedragen kom. Dat kan door je bijdrage over te maken op mijn rekening nummer (47.96.84.391 t.a.v. B.F.P. van de Haterd in De Meern o.v.v. jump4life). Ik zal dan regelmatig het bedrag op de site laten aanpassen op basis van wat daadwerkelijk binnen is.

Leuke actie en natuurlijk kan iedereen zich aanmelden om ook een sprong te wagen, als je voldoende sponsoren hebt.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


593 views | Reageer (3 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn