Zomaar een vrijdag posting… Kan je met vacature teksten inspelen op de actualiteit? Blijkbaar kan het. Deze vacature van Insided voor een community manager doet dat vind ik erg grappig. Men runt onder andere de community van T-Mobile en geeft in deze vacaturetekst o.a. aan:

Het bedrijf is groeiend en elke dag is anders. Als Youp van het Hek tegen een van onze klanten tekeer gaat, bekijken we de impact op de Community.

Kijk, dat vind ik nu gewoon leuk en slim. Daar zou de financiële wereld bijvoorbeeld nog wat van kunnen leren, daar is geen vacaturetekst  aangepast ondanks alles dat gebeurt is.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


289 views | Reageer (1 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën