Zomaar een vrijdag posting… Kan je met vacature teksten inspelen op de actualiteit? Blijkbaar kan het. Deze vacature van Insided voor een community manager doet dat vind ik erg grappig. Men runt onder andere de community van T-Mobile en geeft in deze vacaturetekst o.a. aan:

Het bedrijf is groeiend en elke dag is anders. Als Youp van het Hek tegen een van onze klanten tekeer gaat, bekijken we de impact op de Community.

Kijk, dat vind ik nu gewoon leuk en slim. Daar zou de financiële wereld bijvoorbeeld nog wat van kunnen leren, daar is geen vacaturetekst  aangepast ondanks alles dat gebeurt is.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


300 views | Reageer (1 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën