Voormalig Rectec Blogger Annemarie Appelman helpt anderen een baan te vinden. Op RecTec schreef ze over haar ‘droombaan in 60 dagen’ project, wat gelukt is. Nu biedt ze haar kennis en ervaring in samenwerking met careerwise aan om anderen te helpen een baan te vinden.

Ben jij tussen de 22 en 28 jaar, afgestudeerd en op zoek naar een baan, dan kan je meedoen met de 60 days challenge. Je stuurt een open sollicitatie in naar de wereld en de beste drie krijgen gratis coaching en ondersteuning voor het vinden van een nieuwe baan door o.a. ervaringsdeskundige Annemarie. Een leuk initiatief waarmee de kennis niet verloren gaat en ook anderen weer geholpen worden.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


210 views | Reageer (4 reacties)
  • Pingback: Tweets die vermelden Annemarie helpt anderen een baan te vinden | RecTec -- Topsy.com()

  • Prima initiatief, misschien is het ook leuk om een andere doelgroep te begeleiden, de groep 45+ heeft het vaak veel moeilijker om weer aan de slag te komen dan de starters/2e baanzoekers

  • @Peer lijkt me goed initiatief, zou goed zijn iemand ook uit die leeftijdscategorie dan daarin te betrekken, dus ik zou zeggen: pak de handschoen op!

  • haha, dat zou mooi zijn, ik ben recruiter en geen jobcoach. Ik help mensen graag, maar het is niet mijn primaire activiteit.


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn