Via I-Kloon werd ik gewezen op de wervingsvideo van Google Wroclaw. Een typische Google video en als hij waar is (waarom zou het niet) biedt Google zeker voor Poolse begrippen wel iets heel unieks. Ik ken Polen al enige tijd en werk behoort daar veelal niet leuk te zijn, volgens de werkgevers.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


128 views | Reageer (0 reacties)