Vaarwell Linkwell

Door Bas van de Haterd op 17-09-2010 19:56.

Het staat als een kleine sidenote in het bericht op Emerce, maar Reed Business stopt met Linkwell. Linkwell is de verkooptak van vacatures voor alle ‘niche titels’ van Reed Business. Een aantal niche titels, waaronder Bizz en Zibb worden per 1 januari ook opgeheven.

Met het verdwijnen van Linkwell stopt Reed in Nederland nu geheel met alles rondom vacatures, nadat vorig jaar Totaljobs al was opgeheven.

Ik ben benieuwd of Reed nu nog wel vacatures blijft verkopen voor individuele titels of dat men dit nu gaat uitbesteden. StepStone is bijvoorbeeld een fikse portfolio hiervoor aan het opbouwen. Zelf zie ik veel toekomst in het toevoegen van vacatures aan bestaande sites met traffic, maar met de marges en modellen die onder druk staan is het de vraag of organisaties als Reed lean en mean genoeg kunnen zijn om dit zelf te doen. Het antwoord lijkt met deze move gegeven te worden.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


257 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn