Briljante video CV

Door Bas van de Haterd op 15-09-2010 07:26.

Ik kan er weinig aan toevoegen, gewoon briljant gemaakt denk ik.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


795 views | Reageer (3 reacties)
 • Marcel

  Zeker slim gedaan..

 • De opzet is ernstig cool. Maar mijn god, wat een verschrikkelijke 1.0 zelfmarketing, zeg! Dit zijn nog meer ronkende superlatieven-over-jezelf dan in een gemiddelde presentatie van Steve Jobs…

  (OK, ik ken de markt in de UK en daar werkt dit beter dan in NL, maar dan nog.)

 • Wijnand

  Tof filmpje dit. Een klant van ons gaat vanaf deze week op zoek naar de beste video-cv van Nederland. De 20 beste filmpjes vallen in de prijzen (iTunes-cheques enzo), maar het idee is vooral dat mensen aan een nieuwe baan komen natuurlijk.

  Check het even op http://www.online-open.nl


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn