Vanmorgen was deze post op Twitter populair. Wat een prachtige manier om ontslag te nemen. De onderstaande foto is er één uit een hele reeks van 34 die ze naar het hele kantoor heeft gemaild, waarin ze heel duidelijk maakt waarom ze ontslag neemt. 

Nogmaals: kijk de hele serie even op dit blog en geniet een paar minuten.

Ik heb al eerder kunstzinnige ontslagen zien langskomen, zoals de onderstaande youtube film.


The best way to quit your job, van ‘the guy with the glasses’. Bijna zou je denken dat het iets met brillen te maken heeft…

Zijn er nog meer mooie kunstzinnige ontslagen online te vinden? Ik zie ze graag verschijnen in de comments.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


382 views | Reageer (2 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën