StepStone solutions koopt MrTed, een grote overname in de overvolle markt van ATS’en. Niet geheel onlogisch, als zeg ik het zelf.

StepStone solutions is recent zelf overgenomen van StepStone door het management met venture capital erbij. Het heeft dus niets meer te maken met de vacaturebank StepStone, die eerder werd overgenomen door de grote Duitse uitgever Axel Springer.

De CEO van MrTed blijft aan als adviseur, verder worden de verschillende organisaties in elkaar geschoven. Interessant is dat de software van MrTed wordt geprezen, waarbij specifiek wordt aangehaald dat de nieuwe ‘cloud 9’ door Gartner in het ‘visionaire’ kwadrant is gezet. StepStone lijkt dus aan te geven straks over te gaan op de MrTed technologie. Interessant, zeker gezien het feit dat ik uit de markt vooral negatieve verhalen hoor over MrTed (ook niet heel veel positiefs over StepStone Solutions trouwens) en het feit dat men in 2009 een aantal dagen volledig onbereikbaar was heeft het imago ook geen goed gedaan denk ik.

Hoe dan ook een interessante ontwikkeling en een logische verdere consolidatie (na de eerdere overname van Vurv door Taleo) in een overvolle markt.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


215 views | Reageer (1 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn