Blogfrequentie op RecTec

Door Bas van de Haterd op 02-08-2010 08:18.

Afgelopen week vroeg ik de lezers van dit blog hoeveel blogs men ongeveer verwacht. Een stemming van 52 stemmen (zeer tegenvallend gezien het aantal lezers van dit blog) gaf de volgende uitslag.

De beperkte stemming geeft eigenlijk al aan waarom de vraag gesteld is. Met elke dag enkele honderden unieke lezers toch slechts 52 stemmen in 4 dagen tijd geeft de betrokkenheid van de meeste lezers wel een beetje aan. De uitslag is in ieder geval duidelijk, enkele blogs per week zijn voldoende. Mijn blogfrequentie zal dus af gaan nemen. Voor de stemmers op ‘elke werkdag minimaal één’ en ‘zoveel mogelijk’ bij deze de uitnodiging om zelf mee te komen bloggen. Dan komen we er vast aan.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


90 views | Reageer (1 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën