Updates op RecTec

Door Bas van de Haterd op 28-07-2010 10:04.

Zoals een aantal misschien is opgevallen vanochtend geen nieuwe blog op RecTec. Ik vraag me een beetje af in hoeverre de dagelijkse postings wel echt op prijs gesteld worden. Het bezoek is op zich goed, de terugval vanwege de vakantie zeer beperkt, maar toch zit er ergens twijfel. Dus de vraag aan de lezers: wat is de ideale update frequentie?

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


280 views | Reageer (2 reacties)
  • Mattijs Kattouw

    De kwaliteit van de blogs lijkt me belangrijker dan de frequentie. Ik zou zeggen: blog als er iets interessants te melden is. De bezoekers zullen waarschijnlijk het meest reageren op blogs die zijn boeiend vinden en de reacties geven ook weer reden vootr een extra bezoek aangezien (intelligente) reacties ook weer toegevoegde waarde hebben.

  • Pingback: Blogfrequentie op RecTec | RecTec()


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08