Social media policies

Door Bas van de Haterd op 23-07-2010 07:37.

Op dit blog wordt veel geschreven over social media en social media policies. Dat zijn doorgaans erg populaire blogs, dus blijkbaar is er veel vraag naar. Vandaag vandaag een blog in de traditie van bloggen. Ik lees nu namelijk bloghelden van Frank Meeuwsen met daarin o.a. de geweldige quote: if you have more original posts than links, you probably need to learn some humility. In andere woorden: een ouderwets link blog: meer dan 100 social media policies. Bedrijven, met name Amerikaanse, die hun social media policy hebben vrijgegeven. Ik heb ze niet gelezen, sta niet in voor de kwaliteit (net als de originele poster), maar het kan interessant leesvoer zijn als je er mee bezig bent.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


509 views | Reageer (2 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën