Social media policies

Door Bas van de Haterd op 23-07-2010 07:37.

Op dit blog wordt veel geschreven over social media en social media policies. Dat zijn doorgaans erg populaire blogs, dus blijkbaar is er veel vraag naar. Vandaag vandaag een blog in de traditie van bloggen. Ik lees nu namelijk bloghelden van Frank Meeuwsen met daarin o.a. de geweldige quote: if you have more original posts than links, you probably need to learn some humility. In andere woorden: een ouderwets link blog: meer dan 100 social media policies. Bedrijven, met name Amerikaanse, die hun social media policy hebben vrijgegeven. Ik heb ze niet gelezen, sta niet in voor de kwaliteit (net als de originele poster), maar het kan interessant leesvoer zijn als je er mee bezig bent.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


513 views | Reageer (2 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën