Hoe werkt Google?

Door Bas van de Haterd op 15-07-2010 08:00.

Misschien niet vernieuwend voor de hard core lezers van dit blog, maar een vraag waarvan ik merk dat nog steeds veel recruiters niet echt het antwoord op kennen. Dankzij Extend Limits kwam ik op de onderstaande infographic, die redelijk goed de basis van hoe Google werkt weergeeft.

Waarom is het belangrijk om te weten hoe Google werkt voor een recruiter? Omdat je dan kan bepalen wat je moet doen om van de miljoenen zoekopdrachten die er elke maand voor vacatures op plaatsvinden ook een paar op jouw website te laten landen. Een leuk overzicht (je kan op het plaatje klikken voor een groter exemplaar).

How Google Works.

Infographic by PPC Blog

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


495 views | Reageer (1 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08