Hoe werkt Google?

Door Bas van de Haterd op 15-07-2010 08:00.

Misschien niet vernieuwend voor de hard core lezers van dit blog, maar een vraag waarvan ik merk dat nog steeds veel recruiters niet echt het antwoord op kennen. Dankzij Extend Limits kwam ik op de onderstaande infographic, die redelijk goed de basis van hoe Google werkt weergeeft.

Waarom is het belangrijk om te weten hoe Google werkt voor een recruiter? Omdat je dan kan bepalen wat je moet doen om van de miljoenen zoekopdrachten die er elke maand voor vacatures op plaatsvinden ook een paar op jouw website te laten landen. Een leuk overzicht (je kan op het plaatje klikken voor een groter exemplaar).

How Google Works.

Infographic by PPC Blog

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


480 views | Reageer (1 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn