Noordflank is failliet

Door Bas van de Haterd op 09-07-2010 00:18.

Vanuit verschillende bronnen bereikte mij vandaag het nieuws dat Noordflank failliet is. Het model achter noordflank heb ik altijd erg twijfelachtig gevonden. Een vacaturebank enkel voor W&S bureaus, die nog eens niet echt gebruiksvriendelijk was ook.

In tijden waarin minder en minder mensen, met name minder hoger opgeleiden, W&S bureaus wilde gebruiken ging deze site tegen de stroom in en vond men dat daar juist toegevoegde waarde in zat. Waarbij de grap natuurlijk is dat de waarde in de mensenkennis zit bij een bureau en Noordflank juist weer vacatures ging pushen. Dit twijfelachtige concept is nu dus ten einde, hoewel er sprake is van een mogelijke doorstart. Time will tell.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


515 views | Reageer (2 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn