Noordflank is failliet

Door Bas van de Haterd op 09-07-2010 00:18.

Vanuit verschillende bronnen bereikte mij vandaag het nieuws dat Noordflank failliet is. Het model achter noordflank heb ik altijd erg twijfelachtig gevonden. Een vacaturebank enkel voor W&S bureaus, die nog eens niet echt gebruiksvriendelijk was ook.

In tijden waarin minder en minder mensen, met name minder hoger opgeleiden, W&S bureaus wilde gebruiken ging deze site tegen de stroom in en vond men dat daar juist toegevoegde waarde in zat. Waarbij de grap natuurlijk is dat de waarde in de mensenkennis zit bij een bureau en Noordflank juist weer vacatures ging pushen. Dit twijfelachtige concept is nu dus ten einde, hoewel er sprake is van een mogelijke doorstart. Time will tell.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


520 views | Reageer (2 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn