Youtube statistieken

Door Bas van de Haterd op 25-05-2010 07:54.

Al eerder schreven we hier o.a. over Facebook stats via leuke infographics. Dankzij Viralblog kom ik nu ook op een serie interessante Youtube statistieken met een extra infographic.

Youtube is voor mij al jaren een kanaal waar recruitment en employer branding technisch gezien heel veel te halen valt. 70% van al het verkeer komt al van buiten de VS en er wordt zoveel tijd op doorgebracht dat het een enorm potentieel heeft.

Natuurlijk moet je wel bedenken, 2 miljard bekeken video’s elke DAG op Youtube is gigantisch, maar er wordt ook 24 uur video PER MINUUT geĆ¼pload. Je moet dus wel bijzonder genoeg zijn om op te vallen.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


1.389 views | Reageer (2 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08landmacht_tram_03landmacht_tram_06

Categoriƫn