Youtube statistieken

Door Bas van de Haterd op 25-05-2010 07:54.

Al eerder schreven we hier o.a. over Facebook stats via leuke infographics. Dankzij Viralblog kom ik nu ook op een serie interessante Youtube statistieken met een extra infographic.

Youtube is voor mij al jaren een kanaal waar recruitment en employer branding technisch gezien heel veel te halen valt. 70% van al het verkeer komt al van buiten de VS en er wordt zoveel tijd op doorgebracht dat het een enorm potentieel heeft.

Natuurlijk moet je wel bedenken, 2 miljard bekeken video’s elke DAG op Youtube is gigantisch, maar er wordt ook 24 uur video PER MINUUT geĆ¼pload. Je moet dus wel bijzonder genoeg zijn om op te vallen.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


1.407 views | Reageer (2 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn