Op WCIT2010 had ik het genoegen een kort interview te mogen hebben met Dom Sagola, één van de oprichters van Twitter. Over hoe het ontstaan is (uit noodzaak namelijk), of hij verwacht had dat het de sociale impact zou hebben die het heeft gehad (hij zag de kans wel), over het feit dat Twitter de wereld platter maakt en zijn visie op de toekomst (die is mobiel, waarbij de plekken waar geen koper is, die meteen mobiel gaan een grote voorsprong op ons hebben). Hieronder het 5 minuten durende interview (in het Engels uiteraard).

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


394 views | Reageer (1 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën