Infographic CV

Door Bas van de Haterd op 13-05-2010 13:31.

Met dank aan ‘moniforce‘ op twitter werd ik gewezen op deze ontzettend leuke career infographic. Infographics zijn momenteel erg populair en geven op een grafische manier leuke informatie weer. Deze man geeft aan waar hij in zijn carrière op welk punt mee bezig was, hoe zijn werkzaamheden veranderd zijn, welke uitstapjes hij heeft gemaakt. Erg mooi gedaan en volgens mij een hele waardevolle toevoeging aan een CV.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


691 views | Reageer (1 reacties)
  • Dank voor de link naar mijn Twitter Bas. De genoemde infographic geeft overigens niet mijn eigen loopbaan weer (mochten jouw lezers dat wellicht denken).


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën