Socialnomics II

Door Bas van de Haterd op 10-05-2010 07:35.

Na deel 1 is er nu een vervolg op Socialnomics video. Voor recruiters o.a. een interessante: 80% of the companies are using social media for recruitment. Het lijkt mij wat overdreven persoonlijk. Dat 95% van de gebruikers van social media voor werving Linkedin gebruiken komt logischer over. Hoewel je je moet afvragen: hoe is ‘gebruik’ gedefinieerd. Hoe dan: laat u ruim 4 minuten even inspireren.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


347 views | Reageer (1 reacties)
  • Binnen de overheid wordt voor recruitment nog weinig gebruik gemaakt van social media. Vorig jaar tijdens een bijeenkomst van overheidsrecruiters eens gepolled: slechts +/- 15% had zelf een LinkedIn profiel!


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn