Op RecTec besteed ik normaal niet al te veel aandacht aan Het Nieuwe Werken, tenzij het een directe arbeidsmarkt invloed heeft. Artikelen over dit onderwerp schrijf ik op Het Nieuwe Werken blog, omdat ik geloof in focus en omdat de lezers die in de enquête hebben aangegeven. Vandaag is mijn nieuwe boek Werken Nieuwe Stijl, gelanceerd. De presentatie die ik daar gehouden heb is niet 100% begrijpelijk zonder de tekst, dus heb ik een speciale web presentatie gemaakt. Deze wil ik toch graag met de bezoekers van dit blog delen.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


515 views | Reageer (4 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08