Op RecTec besteed ik normaal niet al te veel aandacht aan Het Nieuwe Werken, tenzij het een directe arbeidsmarkt invloed heeft. Artikelen over dit onderwerp schrijf ik op Het Nieuwe Werken blog, omdat ik geloof in focus en omdat de lezers die in de enquête hebben aangegeven. Vandaag is mijn nieuwe boek Werken Nieuwe Stijl, gelanceerd. De presentatie die ik daar gehouden heb is niet 100% begrijpelijk zonder de tekst, dus heb ik een speciale web presentatie gemaakt. Deze wil ik toch graag met de bezoekers van dit blog delen.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


509 views | Reageer (4 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën