Mijn nieuwe boek Werken Nieuwe Stijl is vanaf deze week te koop. In de voorverkoop heb ik de top 500 best verkochte boeken van managementboek al gehaald, het streven is uiteraard een top 10 positie te halen.

Ook ligt het al in de verschillende winkels (zie hieronder de Selexyz in Utrecht) en er wordt al over getweet.

Waar gaat het boek over?

Voor wie het nog niet mee gekregen had, het boek gaat dus over het nieuwe werken. Het is gebaseerd op een reeks interviews met organisaties die nieuwe manieren van werken hebben ingevoerd, aangevuld met onderzoeken over andere manieren van werken of deelgebieden van het nieuwe werken.

Voor wie is het boek?

Het boek is bedoeld voor managers, met name in de HR, die willen weten wat nu de effecten zijn van andere manieren van werken. Hoe werkt het tijd- en plaatsonafhankelijk werken, welke valkuilen en kritische succes factoren zijn er? Welke vormen zijn er? Ook facility managers en IT managers zouden zich in de materie moeten verdiepen, aangezien het nieuwe werken op het kruispunt van deze drie vakgebieden zit (IT, Facility management en HR) en geen van die drie gebieden zonder de ander kan om het een succes te maken.

Recensie exemplaar

Voor pers, en daar horen ook blogger toe, zijn er uiteraard recensie exemplaren beschikbaar. Heb je een blog (met enig bezoek) of schrijf je voor een krant, blad of ander medium en wil je een recensie exemplaar, kan je altijd contact met me opnemen.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


324 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08