Facebook facts & figures

Door Bas van de Haterd op 29-03-2010 08:11.

Nu Facebook ook in Nederland steeds populairder wordt, is het belangrijk om voorzichtig ook naar dit sociale netwerk te kijken voor arbeidsmarktcommunicatie. Hyves is nog steeds de grootste in Nederland en de onbetwiste nummer één, hoewel veel ‘social media guru’s’ inmiddels steeds meer roepen dat het sterft. Ja, Facebook groeit harder, logisch, als je meer dan de helft van Nederland al als profielen hebt is de rek er een heel eind uit. Deze social media guru’s moeten niet de illusie hebben dat ze tot de ‘normale populatie’ behoren, wat dat ook mogen zijn. Die illusie heb ik ook niet van mezelf. Misschien moeten de meeste lezers van dit blog dat ook niet hebben. Hoe je het echter ook bekijkt: Facebook rukt op in Nederland, dus laten we eens een heleboel Facebook feitjes op een rij zetten.

Met dank aan Frank-Ly en Viralblog

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


744 views | Reageer (1 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën