Wie doet het licht uit?

Door Bas van de Haterd op 26-03-2010 10:30.

Een mooie vrijdag video, the last advertising agency on earth.

Als ik kijk naar de arbeidsmarktcommunicatie branche en dan de SJP maar even als uitgangspunt neem, met een ronduit slechte site vol beginnersfouten, dramatische e-mail nieuwsbrieven en een inzendproces ook voor zelfs de effectiviteitsmagneet dat geld kost (waarmee meteen je effectiviteit natuurlijk daalt en dus de beste nooit zich aan zullen melden) is de vraag: wie doet in de arbeidsmarktcommunicatie het licht uit?

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


317 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën