Succesvol Werven via InternetVandaag vond in Rotterdam “Succesvol Werven via Internet” plaats. Zoals gebruikelijk wordt er op dit evenement de “Gouden Cursor” uitgereikt voor de beste recruitmentsite van Nederland. Dit jaar waren hiervoor  Deloitte, Essent en TNO genomineerd.

Gouden Cursor

De jury kende de “Gouden Cursor 2010” toe aan Essent: overzichtelijk, goed vindbaar en aantrekkelijk. De doelgroep wordt vanuit drie perspectieven aangesproken: functie, inhoud en vaardigheden.

Publieksprijs

De publiekprijs werd op basis van 1466 stemmen vastgesteld en ging naar Amerpoort.

Innovatiecursor

“Succesvol Werven via Internet” verraste het publiek met de Innovatiecursor. Deze cursor ging naar Deloitte, die daarmee toch nog in de prijzen viel. De integratie met sociale netwerken werd als één van de innovatieve eigenschappen van de site genoemd.

Over de Auteur

Tom van der Valk Tom van der Valk is consultant/projectmanager e-HRM bij Blyxum, gespecialiseerd in het toepassen van e-HRM voor in-, door-, en uitstroom van medewerkers.


648 views | Reageer (2 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën