Op 28 april is het weer zo ver, een nieuwe Dutch Work Innovation.

Dit keer specifiek gericht op de Not For Profit. Dus enkel organisaties zonder winstoogmerk, zoals overheden, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, stichtingen en andere goede doelen zijn welkom.

De opzet is zoals altijd: één middag, 4 onderwerpen, combinatie tussen presentaties en interviews, combinatie tussen HR en Recruitment onderwerpen, gratis voor bezoekers.

Het programma:

13:30 Ontvangst
14:00 Opening
14:15 Presentatie Marc de Vries (CEO Hyves) over arbeidsmarktcommunicatie via Hyves
15:00 Interview Faiza Dadi (COO De Baak) over diversiteit, sociale netwerken en leiderschap
15:30 Pauze
16:00 Interview Samenwerking in recruitment (spreker TBA)
16:30 Interview Bas van de Haterd (auteur Werken Nieuwe Stijl) over het nieuwe werken
17:00 Borrel

Inschrijven is gratis en kan via deze link. Deelnemers die niet tot de doelgroep behoren zullen niet toegelaten worden en daar bericht van krijgen.

Dit event is gratis voor alle deelnemers. Dit is mogelijk dankzij de supporters van Dutch Work Innovation: JobsrepublicRepublicCompagnonNétiveRhinoflyKnollenstein,TextkernelAcademic Transfer, HR professionalsRISE, Tangram en natuurlijk de locatie: Seats2Meet.com.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


568 views | Reageer (1 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08