Google Nederland zoekt mensen. Daarvoor hebben ze de onderstaande wervingsvideo gemaakt. Ik moet zeggen dat ik hem wat flauwtjes vind. Niet echt iets waar ik nu warm van wordt. Het lijkt erg gescript te zijn, niet echt authentiek en ook verre van technologisch vernieuwend. Waar zijn de specifieke vacature ads in de video? Dat kon toch tegenwoordig op Youtube? Ik ben groot Google fan, maar deze video van hen valt me toch iets tegen.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


548 views | Reageer (2 reacties)