Google Nederland zoekt mensen. Daarvoor hebben ze de onderstaande wervingsvideo gemaakt. Ik moet zeggen dat ik hem wat flauwtjes vind. Niet echt iets waar ik nu warm van wordt. Het lijkt erg gescript te zijn, niet echt authentiek en ook verre van technologisch vernieuwend. Waar zijn de specifieke vacature ads in de video? Dat kon toch tegenwoordig op Youtube? Ik ben groot Google fan, maar deze video van hen valt me toch iets tegen.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


519 views | Reageer (2 reacties)
  • @frankmeeuwsen reageerde op Twitter op dit bericht met: De grootste zoekmachine ter wereld zoekt mensen? Euh…doe een zoekopdracht in je eigen zoekmachine! Djeez! (viral idee!)

    Eeeh, ja, goed punt eigenlijk wel 🙂

  • Grappige video. Ook nog een paar bekende gezichten. Maar de mensen komen niet heel authentiek over helaas.


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën