Shake that job!

Door Eelco Scheltinga op 28-01-2010 21:29.

Vanmiddag belde Gordon Lokenberg mij zelf om trots te melden dat zijn langverwachte iphone app dan eindelijk klaar is. Lokenberg richte in 2009 Lokloq op om zich te richten op Mobile Recruitment. Vandaag is zijn eerste product live gegaan in de iTunes store: Shake Your Job! Een iphone app waarin je nieuwe vacatures van de aangesloten werkgevers binnen kan halen door je iphone te schudden.

Al eerder heb ik een review gegeven van het eerdere prototype van dit product. Geintresseerde iphone gebruikers kunnen de app nu dan downloaden. Later vandaag zou de eerste klant erop aangesloten worden. En later deze week zullen er nog wat kleine aanpassinkjes plaatsvinden zodat alles helemaal goed verloopt. Geintresseerde werkgevers kunnen zich op ‘Shake Your Job’ aansluiten of door een white label constructie de app ‘branden’ met hun eigen huisstijl. De app kan dan benaderd worden vanaf de eigen werkenbij site met de betreffende jobs van het bedrijf.

Zodra alles klaar is een moment voor een final product review. Tot die tijd gewoon alvast even kijken natuurlijk.

Over de Auteur

Eelco Scheltinga Eelco is mede-oprichter van het in 1999 gestarte PeopleXS. PeopleXS is een on-demand applicant tracking & talent management system wat binnen de standaard volledig flexibel ingericht kan worden. Co-creation met de klant is een speerpunt in de ontwikkeling van het product. Eelco heeft een brede ervaring opgedaan als COO & Consultant bij het oplossen van recruitment vraagstukken en het neerzetten van een gedegen oplossingen op dit gebied. Momenteel houdt hij zich, naast zijn verantwoordelijkheid als CFO, bezig met creatieve oplossingen binnen talent management en is zeer geintresseerd in 'Social Recruiting' en persoonlijke ontwikkeling.


495 views | Reageer (1 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn