Werken Nieuwe Stijl

Door Bas van de Haterd op 26-01-2010 07:29.

Eigenlijk kan het natuurlijk niet, een ‘commerciële’ aankondiging op RecTec. Al helemaal niet als het dan ook nog niet echt recruitment gerelateerd is, maar meer Het Nieuwe Werken.

Toch doe ik het.

Omdat organisaties die als organisatie niet met hun tijd meegaan straks nog zo hun best kunnen doen op de arbeidsmarkt, maar kansloos zijn als ze de voorwaarden niet kunnen bieden.

Omdat ik weet dat er hier ook veel lezers zijn die interesse hebben in waar ik mee bezig ben en dat is dus ook mijn nieuwe boek.

Op 13 april is de lancering van mijn nieuwe boek: Werken Nieuwe Stijl.

Dinsdag 13 april 2010
Tijd: 14:30 – 18:00
Locatie is de Conclusion toren in Utrecht (Herculesplein 80)
De middag zal interactief van aard zijn, met op het eind mijn bevindingen in de research naar dit boek en de presentatie ervan. Conclusion heeft zijn locatie en de catering beschikbaar gesteld, waardoor dit een gratis event kan zijn voor de bezoekers.

Inschrijven kan via onderstaand formulier

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


957 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën